Onderhoud, vervanging

Wij willen dat u er warmpjes bij zit. Wij zijn bekend met alle grote merken cv-ketels en dealer van onder andere Nefit, Atag en Vaillant. Hebt u eenmaal een onderhoud door ons laten uitvoeren, dan heeft u een heel jaar recht op storingsservice. Mocht u dus onverhoopt een storing of lekkage hebben aan uw cv–ketel, dan zijn wij alle dagen van het jaar bereikbaar en wordt u altijd binnen 24 uur geholpen, inclusief voorrijkosten en arbeidsloon. Hiernaast als extra service een instructiefilmpje over het bijvullen van een CV-ketel

Wij willen dat u er warmpjes bij zit. Wij zijn bekend met alle grote merken cv-ketels en dealer van onder andere Nefit, Atag en Vaillant.
Hebt u eenmaal een onderhoud door ons laten uitvoeren, dan heeft u een heel jaar recht op storingsservice. Mocht u dus onverhoopt een storing of lekkage hebben aan uw cv–ketel, dan zijn wij alle dagen van het jaar bereikbaar en wordt u altijd binnen 24 uur geholpen, inclusief voorrijkosten en arbeidsloon.
Het is tevens mogelijk om de onderdelen te verzekeren in een All-in contract.
Jaarlijks benaderen wij u voor het onderhoud van de cv-ketel zodat u daar niet meer aan hoeft te denken en zorgeloos kunt stoken

Alle voordelen voor je op een rij:

  • 24 uurs storingservice
  • Gecertificeerd
  • Zorgeloos stoken
  • Duurzaam, kwaliteit, service

Bekijk onze diensten

24 uurs storing

Wanneer u bij ons een onderhoudsabonnement op uw gasapparatuur afsluit, heeft u het hele jaar recht op storingsservice. Wanneer u een storing meldt, wordt u altijd binnen 24 uur geholpen.

Bekijk

Gecertificeerd

Al onze monteurs bezitten de juiste papieren en worden jaarlijks bijgeschoold op diverse vlakken en bij meerdere merken waar wij mee werken.

Bekijk

Kwaliteit en garantie

Wij verrichten werkzaamheden met kwalitatief hoge materialen. Nadat wij deze hebben geplaatst kunt u gegarandeerd jaren lang nagenieten van onze reparatie of installatie.

Bekijk